Lentespektakel en Zomerspektakel 2019

Nederhorst den Berg, maart 2019

 

Geachte ondernemer,

Mede dankzij de steun van vele sponsors zijn het Lente- en Zomerspektakel in 2018 succesvol verlopen. Wij zijn er trots op dat we met de inzet van de sponsorsteun en van de vele vrijwilligers zeer gewaardeerde evenementen kunnen organiseren voor Nederhorst den Berg en omgeving.

De samenwerking die wij vorig jaar zijn aangegaan met Het Spieghelhuys op Koningsdag is door iedereen als zeer positief en als een grote aanvulling op het programma ervaren. Vandaar dat wij dit op Koningsdag op dezelfde wijze voortzetten. Tevens hebben wij wat extra activiteiten in het programma opgenomen voor de kinderen op Koningsdag.

Als organisatie hechten we er waarde aan om te benadrukken dat het Lente- en Zomerspektakel geen commerciële doelen dient, maar uitsluitend wordt georganiseerd voor het dorp en omgeving. Daarbij vinden we het van groot belang dat we de festiviteiten gratis kunnen aanbieden aan de bevolking. Dat is uitsluitend mogelijk met financiële of materiële steun van ondernemers. Vandaar dat wij ook dit jaar weer hopen op uw bereidwilligheid om een sponsorbijdrage te leveren.

Naast de sponsoropties die hieronder zijn weergegeven is ‘maatwerksponsoring’ natuurlijk ook mogelijk. Heeft u zelf (creatieve) ideeën over de invulling van sponsoring of arrangementen voor uw personeel of relaties, neem dan gerust contact op met ons via sponsoring@zomerspektakel.nl