Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

♫ Gooische Zangers

16/06/2018 @ 21:30 - 17/06/2018 @ 01:30

Gooische Zangers bestaat uit Danny Nicolay, Martin Warmerdam, Jeffrey Tanis, Bob van Veen, Wout, Dave Groenendijk, Johan Kettenburg. Iedere zanger is druk in zijn eigen segment alleen bij de Gooische Zangers bundelen de heren de krachten. Deze veelzijdige groep zangers garanderen op 12 mei een avond vol entertainment en Hollands plezier!

 

Danny Nicolay
Danny Nicolay is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz wereld. De Nederlandse zanger heeft al vele hits en albums op zijn naam staan waaronder: Waanzinnig, NEE!, Je moest eens weten en de Geur van je huid! In april 2011 deed Danny auditie voor Wie wordt de 5de Topper. Het was een hele spannende afvalrace waar werkelijk honderden kandidaten aan mee deden. Uiteindelijk eindigde Danny samen met Judith Peters op de eerste plek. Ze werden allebei door de Toppers zelf uitgekozen en mochten hen bij drie uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA vergezellen. Na het Toppers avontuur werd Danny gevraagd om samen met Danny Froger en Wesley Klein optredens te verzorgen tijdens de Nacht van Oranje in 2013. Dit sloeg zo enorm aan dat ze gevraagd werden om ook bij de Toppers 2013 de Halftime Show te verzorgen. Hier werd de formatie GENTS geboren.

Martin Warmerdam
De in Hilversum geboren Martin Warmerdam is 5 jaar geleden het zingen wat serieuzer gaan nemen. In de muziek zijn Elvis, Tom Jones, Earth Wind And Fire, Lou Rawls en Andre Hazes zijn grote voorbeelden.

Jeffrey Tanis
Jeffrey Tanis werd op 19 mei 1986 geboren in Utrecht. Jeffrey’s professionele zangcarrière begon zo’n tien jaar geleden met de single ‘Waarom kan ik geen afscheid nemen’. Hierna volgden vele singles, samengebracht op het in 2016 verschenen album ‘Verloren Tijd’.

Dave Groenendijk
De geboren Amsterdamse zanger Dave Groenendijk, voormalig Dave Green met zijn brede repertoire wil de Nederlandstalige markt veroveren, na de singles Laat Mij Bij Haar mei 2015 en Hou Me Nog Een Keertje Vast oktober 2015 kreeg de zanger de smaak te pakken en dus de studio weer in met als resultaat “Maar Dat Is Nu Voorbij” 2016.

Johan Kettenburg
Volkszanger “Johan Kettenburg” is geen onbekende naam in de muziekwereld.
Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk. In 2013 deed Johan Kettenburg mee met het sbs6 programma Bloed, Zweet & Tranen, Waar Johan Kettenburg tot de finale wist te komen. Johan Kettenburg zong daar het nummer Mijn zoon Op vele verzoek van zijn fans is Johan de studio in gedoken en het nummer Mijn zoon originele versie en een Mix versie opgenomen.

Wout
De 42 jarige zanger Wout heeft naast een café in Naarden al vanaf zijn 18e een zangcarrière en is dus ook regelmatig in zijn eigen café te horen.Wout heeft al diverse singles opgenomen zoals o.a. Eerste Lief en Het Is Weer Tijd Voor De Zomer. Beide nummers zijn goed opgepakt en Eerste Lief heeft zelfs op YouTube meer dan 19.000 views. Dit succes smaakt naar meer en Wout zal dan ook de komende tijd met nieuwe plannen rondom zijn carrière naar buiten komen.

Bob van Veen
Bob van Veen is 31 jaar geleden op 14 augustus geboren in de mediastad Hilversum. Inmiddels zijn er diverse singles uitgebracht zoals Over En Uit, Alles Wordt Anders en Ik Wil. In 2016 heeft Bob i.s.m. Ger Oerlemans een liedje voor het programma Kerels Met Een Kleintje geschreven. Dit liedje met de titel Geen Liefde Zo Blind was speciaal voor zijn toen nog ongeboren zoon.

Gegevens

Begin:
16/06/2018 @ 21:30
Einde:
17/06/2018 @ 01:30
Evenement Categorie:

Locatie

Willy Dasplein, Nederhorst den Berg
Willie Dasplein
Nederhorst den Berg, Nederland

Gegevens

Begin:
16/06/2018 @ 21:30
Einde:
17/06/2018 @ 01:30
Evenement Categorie:

Locatie

Willy Dasplein, Nederhorst den Berg
Willie Dasplein
Nederhorst den Berg, Nederland