16-18 juni Zomerspektakel 2017

Vrijdag 16 juni gaat het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg weer van start. Ook dit jaar is er een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud! Net als tijdens het Lentespektakel zijn alle activiteiten in de feesttent gratis toegankelijk.

Op vrijdagavond komen er talentvolle DJ’s langs om hun DJ-skills te showen tijdens de DJ Experience. Vanaf 23:00 uur draait DJ Steelz en hij gaat er zeker voor zorgen dat de voetjes van de vloer komen!

Zaterdag 17 juni wordt de Dammerweg bezet door de Jaarmarkt. De vele marktkramen bieden allerlei leuke, mooie en lekkere producten. Het belooft gevarieerd en natuurlijk gezellig te worden. Er zijn nog kramen beschikbaar. Kijk op onze website www.zomerpektakel.nl of neem contact op via jaarmarkt@zomerspektakel.nl.

Op het Dorpsplein kunnen de kinderen zich vermaken op allerlei kinderattracties. Van 14.00-17.00 uur breekt een bijzonder toernooi los, ook op het Dorpsplein: het Panna Knock-out Toernooi. Kom dat zien en vooral: kom aanmoedigen!

Vanaf 21.00 uur vult zich het plein voor het 70-80-90’s feest. Het belooft een vanouds gezellige avond te worden. Verkleed jezelf met 70-80-90’s kleding en kom in stijl, maar deze dresscode is niet verplicht.

Traditiegetrouw staat de zondag van het Zomerspektakel ook dit jaar in teken van de Sprint-triatlon. De start zal zijn vanaf het strand achter de sporthal. Wie wordt dit jaar de snelste mannelijke en vrouwelijke Triatleet?

Rond 15.30 uur wordt dit duidelijk bij de finish op de Overmeerseweg.
Hier wordt later op de middag ook de trekking van de Spektakelloterij bekend gemaakt.
Heeft u nog geen loten gekocht? Dit kan ook tijdens deze dagen.

We wensen iedereen, jong en oud, een fantastisch, gezellig en sportief Zomerspektakel 2017 toe! De organisatie hoopt dat het Zomerspektakel een mooi feestje wordt voor jong en oud.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *